HATAY / ANTAKYA - Narlıca İmam Hatip Ortaokulu

Narlıca İmam Hatip Ortaokulu

NARLICA MAH. FATİH MERKEZ CAD. NO 136 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Narlıca İmam Hatip Ortaokulu olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, yaşayacakları çağın bilgisini vermeyi ve becerilerini kazandırmayı hedeflemekteyiz. İnsanlığın küresel barışa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu çağımızda; öğrencilerimizi milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip, kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmek. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine göre akademik, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla yerel ve ulusal düzeyde bilimsel, mesleki, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemek ve katılım sağlamak. Teknoloji ve bilginin hızlı gelişimiyle değişen dünyada yabancı dil becerisi edinmiş, farklı ırkları ve kültürleri tanıyan, uluslararası düzeyde akranları ile rekabet edebilecek seviyede bilgi ve kültür sahibi, sosyo-ekonomik gelişmeleri fark eden, dünya ve müslüman toplumlar ile iletişim kurabilen, özgüveni yüksek bireylerin yetişmesine katkı sağlamak olarak belirledik.
Misyon
İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı, erdemli, özgüven sahibi, başarılı öncü bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Saatler
Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma Günleri Ders Başlama Saati: 08:20 Ders Bitiş Saati: 14:40 Çarşamba Günü ise; Ders Başlama Saati aynı olmakla beraber Ders Bitiş Saati:15:40
Kömür Kalorifer
İngilizce, Arapça.
Okulumuza ulaşım servisle ve Halk Otobüsleri ile sağlanmaktadır.
10 dakikada bir otobüs kalkmaktadır.
Narlıca Mahallesi
Güreş - Futbol - Dart