HATAY / ANTAKYA - Narlıca İmam Hatip Ortaokulu

LGS ÖĞRENCİLERİMİZE HATAY FEN LİSESİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ GEZDİRDİK.

LGS ÖĞRENCİLERİMİZE HATAY FEN LİSESİ VE SOSYAL BİLİMLER LİSESİNİ GEZDİRDİK. LGS sınavına hazırlanan 8-A ve 8-B sınıfı öğrencilerimize okul idaremizin desteği ile gezi düzenlendi. Geziye Rehber öğretmenlerimiz Havva Bozyiğit, Merve Gökkoyun ve 8-A sınıf rehber öğretmeni İlmittin Taşdemir katıldı. İlk durağımız Hatay Fen Lisesinde okul rehberlik servisi tarafından Fen Lisesi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Fen Lisesi öğrencileri bu okulu nasıl kazandıkları ile ilgili öğrencilerimize ders çalışma tüyoları verdiler. Daha sonra Karlısu Sbl ziyaret edildi. Sosyal Bilimler Lisesinde de aynı şekilde okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize bilgilendirme de bulundu. Okul ve eklentileri gezdirildi. Her iki okulumuza ilgileri için teşekkür ediyor, öğrencilerimizin motivasyonuna katkılar sağlamasını temenni ediyoruz.

20-01-2023

Yayın: 20.01.2023 - Güncelleme: 30.01.2023 14:26 - Görüntülenme: 144