HATAY / ANTAKYA - Narlıca İmam Hatip Ortaokulu

5-A K. Kerim Proje Sınıfımız da Narlıca İho Okuyor Projesine Başladı

Okulumuzda uyguladığımız OkuYorum Kitap Okuma projesinin yanında yepyeni bir projeye "NARLICA İHO OKUYOR" projesine başlamıştık.Bu kapsamda ilk olarak 6-D, 8-A ve 8-B sınıflarımız Türkçe öğretmenlerimiz tarafından belirlenen 6 kitabı teslim almışlardı. Projeye 5-A K. Kerim proje sınıfımız da dahil oldu. Öğrencilerimiz her ay bir kitap okuyarak kitap sınavına girecekler. Sınavda aldıkları puan, Türkçeperformans notu olarak kullanılacaktır. Okulumuzdaki Türkçe öğretmenlerimiz belirlenen sınıflarda bu projeyi uygulayacak böylece öğrencilerimizin okuma, yorumlama, analiz, sentez ve Türkçe konuşma ve yazma kapasitelerinin gelişmesini amaçlıyoruz. 5-A K. Kerim Türkçe öğretmeni ve sınıf rehber öğretmeni Bekir Aydınlar'a teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

25-12-202225-12-202225-12-2022

Yayın: 25.12.2022 - Güncelleme: 31.01.2023 09:49 - Görüntülenme: 123